Sport
Pancu: „Dacă vom fi «lungi», riscăm să primim foarte multe goluri la Craiova!”

Universitatea Craiova întâlneşte Poli Iaşi, vineri, de la ora 21, pe „Ion Oblemenco”, în deschiderea etapei a 6-a din Liga I. Ştiinţa vine după 5 victorii la rând, dar şi oaspeţii sunt pe val, cu 2 victorii consecutive, în care au marcat 8 goluri. Antrenorul lor, Daniel Pancu, spune că vrea o echipă "scurtă" a sa în Bănie, altfel riscând să încaseze mai multe goluri. În ultimele două dueluri directe, în primăvară, ambele în Copou Poli s-a impus cu 3-2 în Cupa României, iar Craiova a câştigat cu 5-2 în campionat. 

„Craiova e un club foarte bine dezvoltat pentru nivelul României, cu stadion și terenuri de antrenament moderne, cu un patron potent și priceput, cu lot de zeci de milioane de euro și cu un antrenor pe care îl respect enorm. Am analizat-o, am căutat să-i găsesc puncte slabe, însă nu prea le-am găsit! Atacă foarte bine pozițional, sunt foarte buni la fazele fixe, foarte buni pe contraatac. Sunt absolut meritat pe primul loc. Nu mergem ca mielul la tăiere, mai ales că am avut reacție după ce am luat opt goluri în două meciuri și am dat apoi noi opt goluri în două meciuri. Dacă vom fi însă descoperiți, dacă vom fi «lungi», riscăm să primim foarte multe goluri la Craiova!”, a declarat Pancu înainte de plecarea spre Craiova. 

Ieșenii vor pleca cu avionul din Iași până la București, joi seară, iar din Capitală vor continua deplasarea până la Craiova cu autocarul, urmând să ajungă în Bănie în cursul nopții.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.