Sport
Ovidiu Stângă: „Craiova poate face un pas uriaș către titlu”

Fostul jucător și antrenor al Universității Craiova, Ovidiu Stângă, a vorbit la GSP despre șansele Științei la titlu și despre partida cu FCSB. 

„Pronosticul meu e că Universitatea va câștiga cu FCSB, duminică. Dacă nici de data asta… Craiova are toate atuurile să învingă, n-o zic doar din suflet, ci vorbind obiectiv. Dacă vor bate duminică, atunci vor lua campionatul. Steaua e într-o pasă proastă, Craiova e pe val“, a declarat Stângă pentru gsp.ro

 

„Poate că titlul nu este garantat în cazul unui succes, dar Craiova poate face un pas uriaș către titlu. E greu cu CFR, mult mai greu decât cu Bucureștiul. Uitați-vă la ceea ce a oferit Clujul fotbalului românesc în ultimii ani. În acest moment, șansele sunt 50-50 la sută între Craiova și CFR. Elevii lui Dan Petrescu au experiența marilor meciuri, știu să gestioneze niște momente de presiune. Craiova încă nu are pâinea și cuțitul în mână, însă o victorie cu FCSB va aduce un avantaj important. Ca să câștigi un campionat îți trebuie experiență, lot puternic, bancă foarte puternică, juniori importanți. 

Post pe post, Clujul are experiență mai mare. Dacă e pe formă, Craiova e mai bună. CFR e imprevizibilă, nu a depus armele. Ardelenii au niște ‘elefanți’ de mare clasă, veterani de război, știu să închidă jocul când trebuie. Craiova are câțiva fotbaliști importanți. Cicâldău, Koljic și Nistor pot face diferența, au momente bune de joc. Mihăilă poate să aibă o sclipire. În derby-uri e nevoie de experiență, nu câștigi doar cu talentul. Să treacă meciul cu FCSB, să fie victorie pentru Craiova, apoi se va face mai multă lumină“, a mai adăgat fostul jucător al Universității. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.