Sport
Ovidiu Stângă avertizează: „Georgienii sunt inimoși, cu vână”

Universitate Craiova nu are cele mai frumoase amintiri cu formațiile din Georgia. În 1994, oltenii dădeau piept cu Dinamo Tbilisi, însă nu aveau cea mai bună „dublă”. A fost 0-2 în capitala Georgiei și 1-2 pe „Ion Oblemenco”.

Fostul jucător și antrenor al Universității Craiova, Ovidiu Stângă, își aduce aminte de duelurile cu georgienii și îi avertizează pe elevii lui Cristiano Bergodi: „La fel, și noi eram favoriți atunci, așa că aveți grijă, nu intrați cu nasul pe sus, nu luați fotbalul la mișto! Atunci, Dinamo Tbilisi avea jucători ce-au ajuns top class pe la Milan, Kaladze, la Ajax, Arveladze, sau la Manchester City, Kinkladze. Printre alții. Ne-au eliminat pe merit, nu avem ce acuza. Oltenii să joace fotbal, să nu aștepte un gol izbăvitor târziu! Ar fi bine să-și asigure avantajul din prima repriză. Georgienii sunt inimoși, cu vână, vor dori să se afirme, mai ales că în această fază a competiției surprizele pot interveni la fiecare pas. Doamne ferește să dea ai lor gol prima dată! Băieții să joace oltenește, curajos, direct pe poartă, să nu lase soarta calificării pe ultimele minute, altfel orice se poate întâmpla”.

 

Universitatea Craiova în turul cu Dinamo Tbilisi: Arcanu, Cojocaru, Mogoșanu, Zamfir, Săndoi, Papură, Mitriță, Călin, Vasc, Predoi, Stângă. Antrenor: Aurel Țicleanu

 

Universitatea Craiova în retur: Arcanu, Zamfir, Sburlea, Săndoi, Mitriţă, Vasc, Stângă, Papură, Ungur, Gane, Craioveanu. Antrenor: Aurel Țicleanu

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.