Sport
Ovidiu Bic, fericit că primește încredere din partea antrenorului: „Un lucru bun”

Ovidiu Bic a revenit la Universitatea Craiova după împrumutul de la Chindia Târgoviște, iar în ultime două meciuri, fotbalistul a fost titularizat de către Cristiano Bergodi și a evoluat bine. 

Ovidiu Bic are parte de un bătălie crâncenă pentru titularizare. Alexandru Cicâldău, Dan Nistor, Alexandru Mateiu sau Antoni Ivanov sunt jucători care mai pot evolua pe postul lui Bic: „E un lucru bun că am reușit să intru în echipă. Am făcut două meciuri bune și sper să mai fiu în echipă. M-a ajutat foarte mult împrumutul de la Chindia, am acumulat experiență și sper să joc și aici din ce în ce mai bine.  Avem jucători foarte buni. Mister decide pe cine pune în teren la mijloc. Chiar și la Chindia am jucat ca mijlocaș central, în 4-4-2, nu cred că e mare diferență la post.”

 

„Voluntari are o echipă bună, a acumulat 7 puncte în 3 meciuri. Dacă ne facem jocul nostru acasă, o să câștigăm. Nu știu dacă echipa este mai puternică, dar cu mai multă ambiție și motivație pe teren, eu cred că putem câștiga titlul,” a mai declarat Ovidiu Bic. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.