Sport
Ouzounidis şi Marcel Popescu îi pun la zid pe jucătorii Ştiinţei, după umilinţa din Albania: „Au şi obligaţii, nu numai drepturi!”

După ce Universitatea Craiova a suferit o nouă ruşine în cupele europene, fiind învinsă cu 1-0 de albanezii de la KF Laci, jucătorii au intrat în colimatorul staff-ului tehnic, dar şi al conducerii clubului, antrenorul Marinos Ouzounidis şi preşedintele Marcel Popescu declarându-se dezamăgiţi în primul rând de atitudinea alb-albaştrilor. 

„În primul rând sunt foarte dezamăgit, şi de rezultat, cât de evoluţia echipei, aşteptam mult mai mult. Am făcut şi azi aceleaşi greşeli ca şi în meciul cu FC Argeş, ceea ce înseamnă că nu ne folosim capul! Au fost numai fizic pe teren, mintea nu le-a fost acolo! Suntem norocoşi că avem şi şansa meciului retur, asta le-am spus jucătorilor. Trebuie să se gândească foarte bine la ce au făcut în acest meci. Sigur, eu sunt primul responsabil, fiindcă eu am lucrat de la început cu aceşti jucători, dar şi ei trebuie să-şi facă autocritica. Nu poţi avea 20 de ocazii de gol în cupele europene, aşa că trebuie să marchezi atunci când ai şansa mai ales că am avut probabil vreo 10 ocazii, în special în prima repriză, când adversarul s-a deschis mai mult. Le-am spus înainte de meci că pe contraatac şi pe faze fixe sunt periculoşi. Nu-mi vine să cred că la faza din care am primit golul nu am făcut un fault să întrerupem contraatacul,  nu poţi juca astfel! Asta mă face să cred că nu le-a fost mintea la meci! Au crezut că sunt învingători numai dacă intră pe teren. Nu, în cupele europene nu poţi câştiga astfel!” a declarat la conferinţa de presă Marinos Ouzounidis.

 

„A fost dezamăgire! Nu poți trata meciul într-un asemenea mod, pentru că ești taxat. Cu mentalitatea asta, nu poți să faci pași către lumea bună. O atitudine de superioritate, de superficialitate și lipsă de angajament te duce unde vedem. Jucătorii au și obligații, nu doar drepturi! A fost o victorie absolut meritată pentru ei, au jucat la sacrificiu. Ceea ce am văzut azi mă pune pe gânduri. S-ar putea să găsim un alt „11”, care să fie mai combativ. Jucători precum Gustavo pot schimba jocul”, a spus Marcel Popescu, la Digi Sport.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.