Sport
Optimism înaintea meciului decisiv pentru finală: „Este o zi mare pentru oraş, suporteri şi echipă”

Antrenorul Bogdan Burcea şi handbalista Ana Maria Ţicu au prefaţat cel mai important meci din ultimele decenii pentru sportul craiovean, returul semifinalei Cupei EHF, SCM Craiova - Kastamonu, care se va disputa cu casa închisă, în Sala Polivalentă, sâmbătă, de la ora 18. Partida va putea fi urmărită de fani şi pe esplanada Sălii Polivalente, pe un ecran gigant, dar şi pe stadionul "Ion Oblemenco", de fanii care vor să asiste şi la meciul de fotbal Universitatea Craiova - CSMP Iaşi. 

Bogdan Burcea a declarat: "Cred că am dovedit din luna ianuarie că ştim să abordăm momentele importante, finalurile de meci, am arătat dârzenie, am arătat că vrem să performăm. E un meci important pentru comunitatea noastră, un meci care ne obligă. Le mulţumesc autorităţilor, suporterilor şi sponsorilor. Kastamonu este o formaţie care posedă numai jucătoare cu experienţă, care îşi doreşte cu siguranţă să ajungă în finală. Turcia nu a mai avut vreodată o echipă la acest nivel. Ne respectăm adversarul, nu-mi permit să le las pe fete să se culce pe o ureche, fiindcă este munca lor". 

Ana Maria Ţicu a spus: "Este o zi mare pentru oraş, suporteri şi echipă. Ne dorim să câştigăm, deşi va fi foarte greu, este o mare şansă, căreia nu trebuie să-i dăm cu piciorul. Ne dorim să facem fericiţi fanii care vor umple sala. Simţim presiune, emoţie, dar trebuie să facem ce ştim mai bine, să dăm totul pe teren. Le putem surprinde pe adversare cu acest public minunat. Nu ne gândim că putem face egal, ci doar la victorie". 

City managerul Craiovei, Sorin Manda, a fost prezent la conferinţa de presă şi a vorbit atât despre parcursul echipei, cât şi despre organizarea evenimentului. "Este o bucurie că toate biletele s-au vândut în mai puţin de două ore, ne-am aşteptat la acest lucru. S-au vândut 3.800 de bilete şi probabil au mai fost 3.000 de cereri de bilete. Noi o să organizăm pe esplanada Sălii Polivalente un eveniment pentru cei care nu au găsit bilete. Este echipa oraşului, a craiovenilor şi merită cu toţii să se bucure de ea. Eu nu am emoţii că vom ajunge în finală, fiindcă am mare încredere în ceea ce face Bogdan Burcea. Probabil că în sezonul viitor echipa va participa în Champions League, vor fi şi bani pentru acest lucru. Valoarea performanţei este dată de suporteri, iar atunci când ai un meci cu casa închisă după două ore, când o echipă creează efervescenţă în oraş, atunci merită bani de la buget" a spus Sorin Manda. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.