Sport
Opt etape de suspendare și amendă de 5.000 de lei pentru Mihalache

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a stabilit pedeapsa pentru Ovidiu Mihalache, jucătorul care l-a accidentat grav pe Elvir Koljic. 

U Craiova vs. CSM Poli Iași – Eliminare – În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancționează jucătorul Mihalache Marius cu suspendare pentru opt jocuri și i se aplică o penalitate de 5.000 lei.

 

„Mihalache a gândit că este la 40 de metri de poartă și nu a ținut cont de ceea ce s-ar putea întâmpla. Stilul acesta de „a-i urca pe garduri” pe adversari nu este în regulă. Nu se poate așa ceva. Mihalache și-a cerut scuze după ce a început să înjure ca la ușa cortului, iar capturile video sunt dovada. A folosit un limbaj suburban la adresa jucătorului nostru, nici nu și-a dat seama de ceea ce a făcut. Și-a cerut scuze familiei lui Koljic, dar nu și-a cerut scuze pentru ceea ce a scos pe gură. Dacă partida dintre Universitatea Craiova și Politehnica Iași se juca cu spectatori, nimeni nu ar fi putut controla ceea ce s-ar fi întâmplat după acel fault grosolan și după înjurăturile lui Mihalache,” a spus Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, despre omul care l-a accidentat pe golgheterul bosniac al echipei din Bănie. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.