Sport
Oltenii au fost pe val la Ovidiu / Viitorul - Universitatea 1-4

Universitatea Craiova s-a impus, scor 4-1, la Ovidiu, în faţa formaţiei FC Viitorul. Golurile oltenilor au fost reuşite de Elvir Koljic (min. 18 şi 51), Nicuşor Bancu (min. 66) şi Andrei Ivan (min. 74). Gazdele au înscris prin Luckassen (min. 45+2).

Începutul meciului a fost umbrit de lovitura lui Artean asupra lui Alex Cicâldău. Decarul Craiovei a rămas inert pe gazon timp de câteva zeci de secunde, iar jucătorul Viitorului a fost eliminat.

În minutul 16, Koljic a profitat de o gafă a apărării gazdelor şi a deschis scorul cu un şut plasat. Deşi evoluau în 10, elevii lui Ruben de la Barrera au egalat în prelungirile primei părţi, prin Luckassen. 

 

Repriza secundă a fost sub controlul total al Ştiinţei. Golgheterul bosniac a executat în forţă o lovitură liberă de la aproximativ 16 metri şi a readus-o pe Craiova în avantaj. Bancu a marcat şi el după o centrare excelentă a lui Ştefan Vlădoiu, iar Ivan a stabilit scorul final, 4-1. Universitatea Craiova are maxim de puncte după 3 etape, iar etapa viitoare, "juveţii" dau piept cu FC Voluntari, sâmbătă, de la ora 21:00.

 

Viitorul: Cojocaru – Boboc, Mladen, Ghiţă, Dussaut (74, Casap) – Ciobanu (46, Matei), Artean, G. Iancu – Chiţu (63, Ganea), Luckassen (78, Castanda), Măţan. Antrenor: Ruben de la Barrera.

 

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (81, Vătăjelu), Bălaşa, M. Constantin, Bancu – Nistor (81, Screciu), Bic, Cicâldău (9, Mateiu) – Ivan, Koljic (74, Bărbuț), Mihăilă. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.