Sport
Olteanul Vlădoiu, integralist la U21, în victoria cu Malta

Jucătorul Universităţii Craiova, Ştefan Vlădoiu, a fost integralist în meciul pe care naţionala de tineret a României l-a câştigat, la Giurgiu, scor 4-1, contra reprezentativei similare a Maltei. Fundaşul dreapta al Ştiinţei a obţinut şi un penalty, transformat de Man. În schimb, celălalt jucător al Craiovei prezent la lotul lui Adrian Mutu, Alex Câmpanu, a fost doar rezervă. 

Tudor Băluţă a fost eliminat în minutul 35, după ce a primit al doilea cartonaş galben. Selecţionerul Adrian Mutu nu a fost pe bancă, deoarece este în carantină, locul său fiind luat de Mihai Stoichiţă. Acesta a scăpat o înjurătură la adresa lui Mutu, înainte de conferinţa de presă de la finalul partidei, nedându-şi seama că microfoanele sunt pornite. "F...-te-n gură Mutule! Te dau afară" a fost replica lui Stoichiţă, directorul tehnic al FRF. 

România: Aioani – Vlădoiu, R. Drăguşin, T. Băluţă, Haruţ – Olaru (moruţan '77), M. Marin, A. Ciobanu (Itu '82) – Man (Drăguş '60), G. Ganea (Chindiş '46), Măţan (Petrila '60). Antrenor Mihai Stoichiţă

Au marcat: Măţan '17, Man '27 şi '40 (p), G. Ganea 36 / Elouni '51.

În alte meciuri jucate marţi în Grupa a IV-a s-au înregistrat rezultatele: Danemarca - Finlanda, scor 2-1 şi Irlanda de Nord - Ucraina, scor 1-0.

Clasamentul grupei este următorul: 1. Danemarca, 25 de puncte (9 meciuri), 2. România, 19 puncte, (9), 3. Ucraina, 10 puncte (8), 4. Finlanda, 10 puncte (9), 5. Irlanda de Nord, 9 puncte (9), 6. Malta, un punct (8).

Meciurile rămase de jucat în grupa României sunt următoarele: 

13 noiembrie 2020: Malta – Ucraina;

17 noiembrie 2020: Ucraina – Irlanda de Nord, România – Danemarca, Malta – Finlanda.

La turneul final se califică primele clasate din fiecare grupă şi cele mai bune cinci echipe de pe locul al doilea în cele nouă grupe. România are nevoie de victorie cu Danemarca pentru a fi sigură că este între cele mai bună formaţii de pe locul 2.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.