Sport
Olteanul Mihai Căpățînă a semnat cu Universitatea Craiova

Pe lângă transferurile lui George Câmpanu, Reagy Ofosu și Ivan Mamut, oficialii Universității Craiova au reușit să perfecteze și transferul lui Mihai Căpățînă, unul dintre cei mai doriți mijlocași din țară. 

La 24 de ani, Mihai Căpățînă a strâns 165 de meciuri în tricoul lui Voluntari și a înscris de 19 ori, oferind 12 pase decisive. A câștigat Cupa României și Supercupa cu formația din Ilfov.  Mijlocașul central s-a născut în Slatina și a mai evoluat pentru FC Olt. 

 

Notați! Un jucător în primii cinci ca valoare din țară joacă la FC Voluntari. E vorba de Mihai Căpățînă, e jucător de echipa națională. Îl urmăresc, iar eu nu prea mă înșel la fotbaliști. E un fotbalist cu o capacitate de efort ieșită din comun, e ca Radu Nunweiller!

Nu iese în evidență mult, dar e de o eficacitate ieșită din comun. Este foarte util echipei, lovește cu stângul, lovește cu dreptul. Sigur se va duce la o echipă mare. FCSB n-are niciun jucător cum e Căpățână, rețineți ce vă spune Dragomir! E un jucător metronom, duce echipa în spate, e locomotivă”, a declarat Dumitru Dragomir pentru GSP.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.