Sport
Olanda nu va avea niciun eveniment sportiv până la 1 septembrie! Ce se va întâmpla la noi?

Premierul Olandei, Mark Rutte, a anunțat că niciun eveniment sportiv nu va avea loc în Olanda până pe data de 1 septembrie, iar acest lucru va crea o incertitudine în toată Europa. 

Ajax, formație la care evoluează Răzvan Marin, poate să devină campioană, având în vedere anunțul prim-ministrului Mark Rutte. „Lăncierii” au 56 de puncte, sunt la egalitate cu Alkmaar, dar au un golaveraj mai bun. „Fotbalul profesionist nu poate fi reluat până pe 1 septembrie. Da, știu, e o măsură dură, dar trebuie să facem sacrificii pentru a depăși această situație. Mă aștept ca toată lumea să înțeleagă” , a declarat Rutte. 

 

La noi, Liga Profesionistă de Fotbal ar vrea ca sezonul să fie reluat pe 5 iunie, dar nu s-a comunicat nimic oficial. În România, starea de urgență este până pe 16 mai, însă rămâne de văzut dacă cazurile de coronavirus se vor împuțina. Totuși, decizia din Olanda va aduce mai multe reacții în întregul continent, întrucât UEFA și-ar fi dorit ca sezoanele să se încheie pe teren. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.