Sport
Olanda a tras cortina peste sezonul de fotbal, fără a desemna campioana

După ce guvernul din Olanda a decis că nu vor mai fi organizate competiţii sportive în ţară până la 1 septembrie, federaţia olandeză de fotbal a hotărât că actualul sezon va fi anulat, precizând că nu se va acorda titlul de campioană şi nicio echipă nu va retrograda, dar totodată nicio echipă nu va promova. 

Ocupantele primelor două locuri după 26 de etape jucate din 34, Ajax şi AZ Alkmaar, aflate la egalitate de puncte, vor evolua în preliminariile Ligii Campionilor, iar în Europa League vor merge Feyenoord, PSV și Willem II.

O altă federaţie din Benelux, cea belgiană, a anunţat că doreşte închiderea sezonului, dar încă nu s-a luat o decizie finală, după ce UEFA a precizat că trebuie decise campionatele pe teren, în caz că nu există un caz de forţă majoră, aşa cum a fost decizia guvernului olandez. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.