Sport
Odraslele lui Hagi şi Rivaldo au învins trupa lui Mangia

Ca şi în semifinalele Cupei României, Universitatea Craiova a condus Viitorul cu 1-0, dar a pierdut cu 2-1, în ultima etapă a turului play-off-ului. Bărbuţ a deschis scorul pe litoral, iar Fortes a ratat două mari ocazii de a-l majora. Fiii unor jucători legendari, Hagi şi Rivaldo, au întors scorul pentru gazde. Ianis Hagi a egalat cu şut senzaţional în finalul primei reprize, iar Rivaldinho a stabilit scorul final, pe un contraatac. 

Viitorul este la un pas să scoată Ştiinţa din Cupa României, dar şi să-i sufle locul 3 în clasament, diferenţa fiind acum numai de 1 punct în favoarea alb-albaştrilor, care ar fi dezavantajaţi în caz de egalitate de puncte cu echipa lui Gică Hagi. Următorul meci al alb-albaştrilor este vineri, 19 aprilie, în deplasare, cu Astra Giurgiu. 

Alex Cicâldău a spus la final: "Ar fi dezastruos dacă nu prindem locul 3. Deocamdată suntem pe 3 și vom încerca să câștigăm toate meciurile rămase până la final. Nu știu dacă mai avem șanse la titlu. Trebuie să vedem ce distanță va fi față de CFR după această etapă. Noi vom încerca să câștigăm toate meciurile. Nu trecem printr-o perioadă bună și trebuie să ieșim din ea"

Viitorul – Universitatea Craiova 2-1 (Au marcat: I. Hagi 43, Rivaldinho 57 / Bărbuţ 9)

Viittorul: Cojocaru – Boboc, Ţâru, Ghiţă, de Noojier – Iacob (46 Mladen), T. Băluţă, Houri  – I. Hagi, Drăguş (54 G. Ganea), Rivaldinho (68 Achim). Antrenor: Gică Hagi. 

Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelic, Tiago Ferreira (63 Bic) – Martic, Mateiu (76 Baicu), Cicâldău, Bancu – Mihăilă (58 Drăghici), Bărbuţ, Carlos Fortes. Antrenor: Devis Mangia. 

Arbitru: Radu Petrescu.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.