Sport
Odraslele lui Hagi şi Rivaldo au învins trupa lui Mangia

Ca şi în semifinalele Cupei României, Universitatea Craiova a condus Viitorul cu 1-0, dar a pierdut cu 2-1, în ultima etapă a turului play-off-ului. Bărbuţ a deschis scorul pe litoral, iar Fortes a ratat două mari ocazii de a-l majora. Fiii unor jucători legendari, Hagi şi Rivaldo, au întors scorul pentru gazde. Ianis Hagi a egalat cu şut senzaţional în finalul primei reprize, iar Rivaldinho a stabilit scorul final, pe un contraatac. 

Viitorul este la un pas să scoată Ştiinţa din Cupa României, dar şi să-i sufle locul 3 în clasament, diferenţa fiind acum numai de 1 punct în favoarea alb-albaştrilor, care ar fi dezavantajaţi în caz de egalitate de puncte cu echipa lui Gică Hagi. Următorul meci al alb-albaştrilor este vineri, 19 aprilie, în deplasare, cu Astra Giurgiu. 

Alex Cicâldău a spus la final: "Ar fi dezastruos dacă nu prindem locul 3. Deocamdată suntem pe 3 și vom încerca să câștigăm toate meciurile rămase până la final. Nu știu dacă mai avem șanse la titlu. Trebuie să vedem ce distanță va fi față de CFR după această etapă. Noi vom încerca să câștigăm toate meciurile. Nu trecem printr-o perioadă bună și trebuie să ieșim din ea"

Viitorul – Universitatea Craiova 2-1 (Au marcat: I. Hagi 43, Rivaldinho 57 / Bărbuţ 9)

Viittorul: Cojocaru – Boboc, Ţâru, Ghiţă, de Noojier – Iacob (46 Mladen), T. Băluţă, Houri  – I. Hagi, Drăguş (54 G. Ganea), Rivaldinho (68 Achim). Antrenor: Gică Hagi. 

Craiova: Pigliacelli – Donkor, Kelic, Tiago Ferreira (63 Bic) – Martic, Mateiu (76 Baicu), Cicâldău, Bancu – Mihăilă (58 Drăghici), Bărbuţ, Carlos Fortes. Antrenor: Devis Mangia. 

Arbitru: Radu Petrescu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.