Sport
Exclusiv. O handbalistă de la SCM Craiova, depistată pozitiv cu coronavirus!

O handbalistă de la SCM Craiova, Adriana Crăciun fostă Ţăcălie, a fost depistată pozitiv cu coronavirus, la controlul efectuat luni de lotul SCM Craiova. Handbalista de 31 de ani este originară din Slatina şi a fost adusă în această vară la formaţia din Bănie, după ce evoluase în sezonul trecut la Măgura Cisnădie. Handbalista va rămâne în izolare la domiciliu în următoarele săptămâni şi va reveni la echipă abia când testul de COVID 19 va fi negativ.

Adriana Crăciun evoluează pe postul de inter dreapta şi a mai jucat în carieră la Oltchim, la Oţelul Galaţi, la Buducnost, în Muntenegru, la Corona Braşov şi în Franţa, la Fleury. 

Toate handbalistele de la SCM Craiova au efectuat testul de COVID 19, mai puţin rusoaica Ekaterina Matlashova, transferată tot în vara aceasta, care însă nu s-a putut alătura lotului deocamdată şi este aşteptată în cursul săptămânii viitoare.

 Vineri, lotul Craiovei are programată vizita medicală, iar de luni începe pregătirile pentru noul sezon. Mai întâi, Bogdan Burcea îşi va pregăti elevele pe plan local, apoi va urma un cantonament în Grecia.

Probleme a avut şi antrenorul de la SCM Craiova, Bogdan Burcea, car a suferit o nouă intervenţie chirurgicală în dimineaţa zilei de marţi, care a necesitat implantarea a doua stenturi, deoarece un vas care alimentează mușchiul inimii cu sânge era îngustat în proporție de 95%, iar riscul înfundării vasului complet și producerea unui infarct miocardic era extrem de mare. Bogdan Burcea este bine în acest moment şi în curând va fi externat.

Foto: handbalvolei.ro

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.