Sport
Nu e o diversiune ordinară, CFR Cluj chiar are Boli!

N-au fost nici la femeia-vraci din Serbia, Mariaja Kovacevic, nu le-a descântat nici vreo babă cu puteri magice, în miez de noapte, la drum de seară, la margine de Bucureşti, însă soldaţii lui Dan Bursuc, de la CFR Cluj, loviţi pe capete de coronavirus, s-au vindecat brusc, după ce şi-au luat tălpăşiţa de la Mogoşoaia şi au ajuns în Gruia.

Puterea tămăduitoare a Feleacului secular le-o fi fost leacul-minune, ori nişte nişte sudalme marca Dan Bursuc i-au sculat din beteşug, ori au aflat că nu e rost să se îngheţe campionatul şi să li se facă o rotunjire de puncte favorabilă. Cert e că toţi sunt apţi, gata să se antreneze şi să bată marţi Botoşaniul şi vineri FCSB-ul, adversari numai pe hârtie, fiindcă  sunt deja în vacanţă.

Am avut parte de cel mai scurt efect al COVID 19 de la apariţia virusului, iar cercetătorii din toate colţurile lumii ar trebui să descindă la Cluj şi să ia notiţe, fiindcă acolo coronavirusul se lecuieşte cu pălincă şi slană, bată-l-ar toate păcatele!

Pasămite, Păunul şi Bursucul n-au fost pătrunşi de pandemia care a blocat omenirea? Oricum, nu vi s-a părut suspect că nimeni de la CFR nu a ieşit public să confirme că sunt cazuri de COVID în lot şi în staff? Clujenii au avut Boli. Şi încă au. Îl au pe Kevin Boli. Şi „Black lives matter”! Ar trebui să li se acorde deja titlul!

Băieţii lui Bergodi să nu creadă că vor avea viaţă mai uşoară în acest final de campionat şi să se bizuie numai pe forţa lor, fiindcă scenarii şi diversiuni au existat şi vor mai fi din partea rivalilor din Ardeal, unşi cu toate alifiile. Să vină 5-ul!

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.