Sport
Noua clauză de eliberare a lui Băluţă este de 6 milioane de euro

Universitatea Craiova i-a dublat clauza eliberatorie căpitanului Alexandru Băluţă, de la 3 milioane de euro, cât era până acum, la 6 milioane de euro, iar patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că a renunţat la transferul jucătorului. Băluţă a primit o mărire de salariu cu această ocazie, el având contract cu Universitatea până în 2021. 

"Hai să vă dau o informaţie în premieră cu Băluţă: are clauză 6 milioane de euro. I-au mărit clauza, eu unul am uitat de Băluţă. Se folosesc de ce spun eu ca să îi crească cota. I-au mărit salariul probabil şi acum sunt siguri că la Steaua nu mai poate să ajungă. E bine şi pentru mine, că eram pe muchie să plătesc trei milioane. Şi erau bani mulţi" a spus Becali la digisport. Patronul FCSB dorea să achite clauza veche, de 3 milioane de euro, şi să-i ofere un salariu lunar de 20.000 de euro jucătorului de 25 de ani pentru a pleca din Bănie. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.