Sport
Nota 10 pe teren, nota 10 în tribune! Suporterii Științei au făcut spectacol la meciul cu CFR (FOTO)

Universitatea Craiova s-a impus, scor 2-0, în fața liderului Ligii 1, CFR Cluj și a urcat pe locul 2, acumulând 42 de puncte, însă cu un meci în plus față de FCSB, care are 41 de puncte. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Andrei Cristea (min. 14) și Elvir Koljic (min. 78).

 

Peste 27.000 de oameni au luat cu asalt arena din Bănie pentru a fi alături de Știința în derby-ul cu CFR Cluj. Suporterii au avut ocazia să-și ia la revedere și de la Alex Mitriță, care a venit în România special pentru partida cu ardelenii. Brigăzile grupate în Peluza Nord au creat un spectacol, iar marcatorul primului gol, Andrei Cristea, a spus că s-a simțit extraordinar și a comparat atmosfera cu cea din Germania. 14425 este media spectatorilor Universității Craiova pe teren propriu, oltenii find lideri la acest capitol. De asemenea, meciul de ieri se clasează pe locul 2 în ceea ce privește numărul fanilor din tribune, însă pe primul se află tot o dispută de-a Craiovei(2-1), cea cu FCSB, care a adunat 30.000 de spectatori.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.