Sport
Nicușor Bancu: „A fost greu să ținem ritmul până la finalul campionatului!” Ce spune căpitanul despre noul sezon

Nicușor Bancu a acordat un interviu pentru site-ul oficial al clubului Universitatea Craiova și a vorbit despre stagiunea precedentă, dar și despre obiectivele din noul sezon. 

 „Cu aceleași gânduri pornim în noul sezon. Ne propunem titlul și Cupa în noul an competițional. Din păcate, am ratat din nou campionatul. Am avut o șansă mare să câștigăm, deoarece reușisem niște meciuri bune, dar oboseala și-a spus cuvântul. Cam aceeași jucători am evoluat în fiecare meci timp de o lună de zile și era greu ca noi să ținem ritmul până la finalul campionatului,” a spus Bancu. 

 

Sperăm că am învățat ceva. Mă bucur foarte mult că fanii se vor întoarce pe stadion. Aveam nevoie de ei. Să vină în număr cât mai mare la stadion.  Nu am putut să fac nimic în vacanță, întrucât colegii mei au avut antrenamente. Am văzut partea bună, am putut să stau alături de familia mea, de băiatul meu, pentru că nu am stat aproape de el în ultima perioadă. Sper să mă recuperez cât mai bine, voi mai face un RMN zilele acestea și sper ca rezultatul să fie unul pozitiv. Sunt dezamăgit că am pierdut naționala, în primul rând. A venit și accidentarea asta care m-a ținut departe de fotbal. 

 

Am vrut să joc pentru a avea meciuri în picioare. Am fost suspendat trei meciuri înainte de finala Cupei României și simțeam nevoie să joc pentru a avea o prestație cât mai bună la echipa națională. Din păcate, nu știi când poți să te accidentezi. A fost o fază confuză, am călcat strâmb și asta a fost tot. Eu sper să mă recuperez mai repede. Trag tare, încă din a treia zi m-am dus la o clinică de recuperare și sper să revin mai repede decât a prezis medicul. Sper să fiu apt pentru Supercupă, dar este greu de crezut. Dacă nu, le voi ține pumnii colegilor mei. E un trofeu foarte important,” a mai declarat căpitanul Universității Craiova.

 

Nicușor Bancu a fost desemnat cel mai bun fundaș stânga din sezonul trecut al Ligii 1: 

„Doar noi, cei de aici, știm că e bine ce fac eu ca fundaș stânga. Orice fac nu e bine pentru unii, nimic nu le convine. Cred că cei care au făcut statistica de la LPF și m-au pus pe mine fundaș stânga au greșit, în ghilimele, glumind aici. Eu cred că mi-am făcut datoria foarte bine, chiar dacă unii sunt răutăcioși. M-am uitat la meciurile naționalei. Cu Georgia am avut ghinion, în prima repriză am ratat foarte multe oportunități. În meciul cu Anglia, am jucat mult mai bine, am avut și ocazii mari la 0-0. Andrei Ivan a avut și el o mare ocazie, dar portarul lor a scos mingea incredibil. Până la urmă, Anglia este Anglia și erau favoriți.  Merg pe ei la Campionatul European.

 

 „I-am spus lui David Lazar ce este aici, ce trebuie să facă, că suporterii sunt exigenți, vor ca noi să dăm totul. I-am mai zis și să nu sufere niciodată, pentru că fanii ne iubesc, chiar dacă ne ceartă câteodată. Să dea totul pe teren pentru că va fi bine,” a mai spus acesta. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.