Sport
„Nici cel de-al Doilea Război Mondial nu a blocat fotbalul complet”

Fotbalul trece prin cea mai mare criză din istorie, anunță președintele FRF, Răzvan Burleanu. Pentru evitarea cazurilor de COVID-19 din Liga 1, singura soluție ar fi fost rămânerea loturilor în izolare, în cantonamente.

E o perioadă de mare incertitudine, e cea mai mare criză cu care fotbalul s-a confruntat vreodată, nici cel de-al Doilea Război Mondial nu a blocat fotbalul complet, cum s-a întâmplat acum.

Fotbalul românesc este într-o stare de urgență încă de la primul caz. Situația în care ne aflăm astăzi era inevitabilă din momentul în care jucătorii au ieșit din cantonamente”, a declarat Răzvan Burleanu, la Digi24.

 

Pe 3 august ar trebui ca Federația Română de Fotbal să anunțe echipele participante în Europa, astfel că toate atenția se îndreaptă către Universitatea Craiova și CFR Cluj, întrucât FCSB și FC Botoșani au asigurat locul în Europa League, iar celelalte echipe se luptă pentru locul din Champions League.  CFR Cluj va disputa, dacă situația o va permite, trei meciuri în mai puțin de o săptămână:

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.