Sport
Nepotul lui Ilie Balaci: „Îmi doresc să joc la Universitatea”

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, are doar 16 ani și joacă fotbal la juniorii clubului Daco-Getica București. LUPA a stat de vorbă cu fiul Lorenei Balaci și al lui Eugen Trică, ultima dată la U Craiova 1948, în Liga 2. 

Într-o zi, Atanas Trică speră să ajungă și el să îmbrace tricoul Științei: „Bineînțeles că îmi doresc să joc într-o zi la Universitatea Craiova. Acesta este visul meu. Urmăresc toate meciurile Universității Craiova. Echipa din Bănie este într-o formă foarte bună. Totuși, eu nu cred că le va fi așa ușor să câștige titlul în acest sezon. Rivalele din campionat, FCSB și CFR Cluj, au și ele jucători foarte buni și sunt foarte puternice. Vor emite pretenții în această bătălie,” a mai declarat nepotul lui Balaci.

 

Modelul meu în fotbal din întreaga lume este Haaland. Mă asemăn cu el ca stil de joc. De asemenea, îmi place foarte mult este Elvir Koljic, jucătorul Craiovei.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.