Sport
Ne-a lipsit golul în amicalul cu Chindia! Bergodi mai are o săptămână să remedieze problemele

Universitatea Craiova a pierdut amicalul cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, iar singurul gol al partidei a fost înscris de Valmir Berisha, în minutul 11. Partida a avut două reprize de câte 60 de minute. 

Cristiano Bergodi a prezentat cu aproximație formula de start cu care i-ar fi atacat pe cei de la FC Botoșani, iar una dintre surprize a fost fundașul Ionuț Mitran, cel care a trebuit să rezolve partea dreapta. Puștiul de 18 ani nu a jucat rău, a jucat simplu și a dat siguranță de cele mai multe ori, și-a făcut treaba pe partea defensivă și are timp să învețe și să urce spre atac. În ceea ce privește jocul echipei, Universitatea a părut o echipă căreia i-au lipsit foarte mult meciurile, mijlocul și atacul nu s-au legat. Lejeritatea unui amical s-a văzut și la golul Chindiei. Cosic nu l-a ținut în marcaj pe Berisha, iar în momentul execuției, între atacant și fundaș era o distanță de doi metri. 

 

Cristiano Bergodi a lucrat faze fixe la ultimul antrenament, iar oltenii au arătat destul de bine la acest capitol. Alexandru Cicâldău a executat excelent mai multe lovituri de la colț, iar Craiova a trecut pe lângă gol în multe multe ocazii. Cea mai importantă șansă ratată a fost a lui Alexandru Mateiu, cel care a lovit transversala în prima parte. Elvir Koljic a jucat și el pentru Universitatea Craiova, dar fără nicio realizare notabilă. Lucru îngrijorător este faptul că băieții lui Bergodi au înscris timp de două ore în fața unei echipe care se bate la retrogradare. Privind partea plină, tehnicianul italian mai are o săptămână la dispoziție să pregătească echipa și Universitatea ar putea arăta mai bine decât a făcut-o astăzi. Brazilianul Gustavo a arătat poftă de joc în partea secundă și devine un concurent serios pentru Bărbuț.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.