Sport
Naționala României, victorie senzațională în Austria! Mirel Rădoi a schimbat fața „tricolorilor”

Echipa naționala a României s-a impus, scor 3-2, în fața reprezentativei Austriei, chiar în deplasare. Denis Alibec (min. 3) Dragoș Grigore (min. 51) și Alexandru Maxim (min. 70) au înscris pentru echipa noastră, în timp ce Baumgartner (min. 17) și Onisiwo (min. 80) au fost marcatorii gazdelor.  

Mirel Rădoi a reușit prima sa victorie în calitate de selecționer a României. Într-un joc care s-a anunțat extrem de dificil pentru „tricolori”, noul tehnician a reușit să așeze foarte bine echipa în teren, iar reprezentativa noastră a marcat în minutul 3, Alibec fiind la capătul unei faze excelente. Ultima pasă i-a aparținut lui Florinel Coman. Baumgartner a egalat destul de repede, iar gazdele au început să pună presiune, însă scorul a rămas neschimbat până la pauză. La 6 minute după ieșirea de la cabine, fundașul central Dragoș Grigore și-a făcut un cadou la aniversarea vârstei de 34 de ani și a marcat după o centrare foarte bună a lui Maxim. Același „decar” a reușit un gol superb, un lob excepțional și a dus scorul la 3-1, în minutul 70. Gazdele au redus din diferență, în minutul 81, Onisiwo a profitat de un marcaj nerecorespunzător al lui Nedelcearu, intrat în locul căpitanului Vlad Chiricheș. „Tricolorii” au ținut de rezultat și au reușit o victorie extrem de importantă, atât din punct de vedere al punctelor puse în joc, dar și în ideea unui moral bun înainte de barajul cu Islanda. 

 

Clasamentul grupei României în UEFA Nations League: 

1. România – 4 puncte

2. Austria – 3 puncte

3. Norvegia – 3 puncte

4. Irlanda de Nord – 1 punct

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.