Sport
Mugur Mihăescu: „De ce ne băturăți, mă, mămicule?”

Celebrul actor Mugur Mihăescu este mare fan al Universității Craiova și nu a putut să nu comenteze derby-ul de ieri seară. Chiar dacă spera ca oltenii să câștige, Mugur a găsit puterea de a-i felicita pe ardeleni. 

Olteanul a comentat jocul pe pagina sa de Facebook: „Ce făcurăți, mă? De ce ne băturăți, mă, mămicule? Păi, bine, mă, mămicule.. Ne băturăți la noi acasă..noi vă primirăm și vă omenirăm ca pe vorba aia și voi alergarăți pe teren și ne dădurăți boabele în poartă că văzurăți că nu avem apărare.. Păi, bine, mă, mămicule, voi știți ce fu în Craiova înainte de meci? Nu se mai certa PSD cu PNL, cu USR, toți se pupau și strigau ‘hai, Craiova’. Acum, uite, iar se înhamă unii de alții. Așa aveam și noi o săptămână de liniște până se trezeau din beție. Nu, voi alergați pe teren.”

 

Ciprian Deac a fost ținta lui Mugur Mihăescu. Acesta a reușit un meci foarte bun în fața Universității Craiova: „„Deacule (nr. Ciprian Deac), alergai tu, Deacule, pe teren ca pe urmă să sărbătorești tu cu pălinca și slana ta, hă? La prazul nostru nu vă gândirăți? La lubenițele noastre  de Dăbuleni, că strângem lubenițe de 29 de ani de când n-am mai luat titlu, că poate, poate..”

 

Actorul nu a putut să nu îi certe pe fundașii Științei: „Nu se face, mă..’Forța, forța, CFR’..dar la Terra Nova vă gândirăț, mă? La ‘Oltenia Eterna Terra Nova’, la zaibărul ăla care stă și se acrește că nu mai are cine să-l mai bea.. Sau mă rog..poate se găsește cineva..

Auzi, știi ceva? Bravo, vouă, felicitări! Jos pălăria în fața voastră, ați meritat, ați fost mai buni, să ne reprezentați cu cinste în cupele europene. Bravo și vouă, craiovenilor! Știți ceva, poate la anul, facem și noi rost de apărare, ce ziceți? Până atunci.. .’Forța, forța, CFR’. Nu, bă, „Oltenia Eterna Terra Nova”. Hai, v-am pupat”, a mai spus Mugur Mihăescu.

 

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai apreciați comedianți români. Actorul a pus bazele grupului „Vacanța Mare, alături de Radu Pietreanu și Dan Sava. A dat viață unor personaje ca „Leana” și „Garcea”

 

sursă foto: imphoto.ro

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.