Sport
Monyea Pratt: „Craiova, un oraș prietenos și frumos”

Monyea Pratt, jucătorul formației SCM Universitatea Craiova, a vorbit pentru unitedhoops.ro, despre experiența în România, cât și despre sezonul alături de olteni în Liga Națională de Baschet Masculin. 

Campionatul a început foarte bine pentru SCM Universitatea Craiova, însă oltenii nu au reușit să țină ritmul până la finalul sezonului regulat și nu au intrat în play-off-ul Top Six: „Sezonul alături de SCM U Craiova a început foarte bine pentru mine și echipă. Din păcate, după o serie de victorii, am avut parte de unele jocuri mai slabe care ne-au făcut să cedăm ritmul. Pe parcurs, am recâștigat acea speranță de care era nevoie, am intrat pe teren mai încrezători și am câștigat meciurile care ne apropiau de play-off.”, a declarat Monyea Pratt. Despre oraș, jucătorul a avut cuvinte de laudă: „Despre Craiova, ca oraș, pot spune că este unul frumos, cu multe locuri și restaurante bune, și, ce e mai important, lumea e prietenoasă. M-am simțit bine acolo.”

 

Totuși, Sibiul i-a rămas la suflet lui Pratt, fiind convins că orașul din Ardeal are un mediu propice pentru baschet: „ „Am trei sezoane jucate în România și cred că cel mai bun, al meu, poate fi considerat primul, de la Sibiu. De ce? Pentru faptul că venisem într-un campionat nou, într-o altă țară, jucam pentru un alt antrenor, și era nevoie să mă evidențiez prin joc. Poate că nu am reușit și nu sunt cel mai strălucit jucător din campionat, dar cred că am reușit să îmi fac o imagine bună și sunt pe lista jucătorilor importanți ai Ligii Naționale. Nu voi uita niciodată momentul în care am pierdut câștigarea ligii în fața celor de la Oradea, momentul câștigării Cupei României cu Sibiul și faptul că am fost MVP-ul unor finale. Consider campionatul României unul competitiv și este atractiv să joc în această competiție. Fără îndoială are nevoie de anumite îmbunătățiri.„La Sibiu am jucat în fața celor mai frumoși fani din România. De altfel, acolo nu am găsit doar o galerie minunată, e vorba despre managementul și antrenorii care efectiv fac să te simți bine. Sibiul este un loc minunat pentru a juca baschet.”

 

Monyea Pratt a evoluat timp de două sezoane pentru CSU Sibiu.

 

sursă foto: FACEBOOK - Universitatea Craiova Baschet Fans

 

 ”

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.