Sport
Mirko Pigliacelli, trimis la echipa secundă?

În urma evoluțiilor slabe în acest sezon, Mirko Pigliacelli a fost scos din lot de către tehnicianul Victor Pițurcă. 

Italianul nu a prins lotul pentru meciul cu FC Hermannstadt și nici în etapa viitoare nu va juca. Se pare că goalkeeper-ul a fost trimis la „satelit”, lipsind azi de la antrenamentul primei echipe. Sunt mari șanse ca Pigliacelli să nu facă deplasarea pentru partida cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

 

1.500.000 de euro este cota portarului și a evoluat în 63 de meciuri pentru Universitatea, înscriind și un gol. 

 

”Un jucător nu poate să lipsească decât din trei motive: că e accidentat, că are cartonaşe sau că nu consider eu că trebuie să joace. Pigliacelli nu a jucat, fiindcă eu am considerat că trebuie să apere Popescu. m avut o discuţie cu el, fiindcă s-a supărat foarte rău că nu este titular, el tot timpul vrea să fie titular. E profesionist, trebuie să se pregătească şi să prindă echipa din nou. Dacă nu, e problema lui! E angajat al clubului, e plătit, ia lunar salariu, trebuie să-şi facă meseria. Şi cu asta, basta!”, a declarat Victor Pițurcă.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.