Sport
Mirko Pigliacelli și-a cerut scuze față de suporterii Științei

Goalkeeper-ul italian Mirko Pigliacelli a postat pe contul de Instagram un text în care își cere scuze pentru felul în care a gestionat anumite momente din sânul familiei Științei. 

Dincolo de jocul de fotbal dintre Universitatea Craiova și Gaz Metan Mediaș, duelul de pe „Ion Oblemenco” a produs „marea schismă” între fanii prezenți la tribuna a doua și cei grupați în peluza nord.  Mirko Pilgiacelli a fost aplaudat de cea mai mare parte a suporterilor prezenți în tribune, însă peluza nu l-a iertat pentru modul în care s-a comportat în timpul mandatului lui Victor Pițurcă. 

"Iubesc Craiova şi pesemne că oriunde o să mă ducă viaţa, oraşul şi Universitatea vor rămâne în inima mea. Încep prin a-mi cere scuze tuturor suporterilor Universităţii Craiova pentru că într-un moment delicat pentru mine am greşit răspunzând la mesaje private într-un mod ce nu-şi avea sensul. Îmi cer scuze şi îi asigur pe toţi suporterii Universităţii Craiova că astfel de lucruri nu se vor repeta. Totodată trebuie să ştiţi că nu am aruncat niciodată tricoul la antrenament, că nu am refuzat niciodată un antrenament, când mi s-a spus să merg la a doua echipă m-am dus acolo şi m-am antrenat ca profesionist, evident că nu am spus niciodată nimănui să joace prost sau să vânez pe cineva pentru că sunt şi voi fi întotdeauna un profesionist!

 

Nu am părăsit oraşul fără permisiunea clubului şi am acceptat întotdeauna toate deciziile. Evident că nu a fost uşor pentru mine. În acelaşi timp, nu am trădat niciodată şi nu voi trăda acest club, fanii şi toţi oamenii care iubesc acest club! Voi continua să lupt pentru aceste culori aşa cum am făcut întotdeauna şi sunt sigur că împreună suntem o putere. Cu speranţa că vom putea exulta din nou împreună şi poate cu mâinile în spatele urechilor, să vă simt mereu aproape! Forţa Ştiinţa", a fost mesajul lui Pigliacelli pentru fani. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.