Sport
Mirko Pigliacelli: „M-am gândit că o să fim pe primul loc”

De la reluarea campionatului, Mirko Pigliacelli a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Universității Craiova. Italianul a prefațat partida cu Botoșani, de duminică, ora 21:00. 

În acest sezon, cei mai fanatici suporteri ai Universității, grupați în Peluza Nord, au rupt orice legătură sufletească cu Mirko Pigliacelli. Italianul a avut un conflict cu Victor Pițurcă, iar fanii l-au făcut „trădător” pe portar. Totul a pornit de la anumite mesaje trimise de Mirko unor fani și în care acesta se plângea de modul în care este tratat de tehnicianul Științei. Până la urmă, Peluza Nord a decis să facă „să suspende temporar ostilitățile” față de Pigliacelli pentru a nu afecta mersul echipei:

 

„Pentru binele Universității Craiova și doar pentru asta, Peluza Nord a Universității Craiova a decis să suspende temporar atitudinea ostilă față de personajul în cauză (n.r Mirko Pigliacelli), pentru a nu afecta parcursul echipei în meciurile care au mai rămas de jucat”, a fost mesajul postat în comunicatul ultrașilor olteni.

 

Într-un fel sau altul, lucrurile au mers mai departe. Mirko Pigliacelli a revenit la prima echipă, întrucât fusese trimis de Victor Pițurcă la „satelit” și a redevenit numărul 1 în poarta Universității Craiova.

 

Înainte de partida cu FC Botoșani, de duminică, ora 19:30, Mirko Pigliacelli a declarat: „Va fi un meci foarte greu, așa a fost și în partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”, dar avem o echipă foarte bună, cu un lot bun și am încredere.” Goalkeeper-ul italian a fost unul dintre cei mai buni oameni ai Universității în ultimele meciuri: „ Au fost două partide foarte bune pentru mine, dar ce mă interesează este faptul că echipa câștigă și luăm cele trei puncte. Eu m-am gândit că vom fi pe primul loc de când a început sezonul. Câștigarea campionatului ar fi ceva foarte important pentru mine, dar mă gândesc la echipă, la club. Sunt 29 de ani de când nu am mai câștigat titlul și cred că va fi foarte frumos să reușim asta.  Mie îmi place că începem construcția de la mine, dar e bine că și câștigăm. Nu contează cum procedăm, important e să reușim să legăm victorii. ”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.