Sport
Mirel Rădoi: „Trei puncte în următoarele partide ar aduce calificarea”

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a oferit câteva declarații după primul meci al echipei olimpice la Tokyo. 

Rădoi a declarat că pentru ieșirea din grupe, echipa națională ar trebui să mai ia trei puncte în cele două meciuri rămase, cu reprezentativa din Coreea de Sud și din Noua Zeelandă:  „Nu înseamnă că suntem deja calificați. Chiar dacă ne-am propus obiective mărețe, trebuie fiecare meci luat în parte. În primul rând, trebuie să mergem mai departe din grupă, asta înseamnă că 3 puncte în următoarele partide ar aduce calificarea.

 

Sunt sigur că jucătorii au trecut prin momente grele în aceste 21 de zile, au suferit unul alături de celălalt. Acest rezultat le dă încrederea de care au nevoie. Au arătat curaj și personalitate, două calități la care noi, staff-ul, ținem mult. Pentru fotbalul românesc, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu doi ani, ar putea să însemne un nou început. În seara asta, acești copii minunați au arătat că se poate. Prin unitate, prin sacrificiu, prin determinare.

 

Poate nu a fost cel mai frumos joc, dar cu siguranță au arătat că sunt luptători. Au arătat că pot câștiga împreună indiferent de unde vin, de la ce cluburi sunt.  Aș vrea să mulțumim tuturor delegațiilor noastre de aici, încă de dimineață ne-au trimis mesaje de încurajare și le urăm și noi mult succes. Așa cum am discutat cu ei în avion, noi deja suntem învingători cu toții pentru că participăm la această competiție. Înseamnă că în spate am realizat ceva. Faptul că suntem aici reprezintă răsplata a ceea ce am realizat în ultimii ani. În momentul acesta sunt atât de bucuros încât nu pot compara Jocurile Olimpice cu nimic altceva din ce am trăit până acum.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.