Sport
Mirel Rădoi: „Tot meritul îl au băieții” / „Tricolorii” se gândesc la meciul cu Islanda

Selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, a fost foarte mulțumit de evoluția elevilor săi, dar nu a ezitat să spună că reprezentativa Austriei are un lot mai voloros decât ceea ce a avut el la dispoziție. 

Modestia, acesta este cuvântul care îl descrie cel mai bine pe Rădoi. Chiar dacă a reușit o victorie senzațională în Austria, selecționerul spune că tot meritul îl au elevii săi: „Probabil am reușit să creăm o atmosferă destul de bună la nivel de grup, dar ca determinare și sacrificiu, lucrurile au venit de la ei. Tot meritul îl au băieții. Eu și staff-ul nu am făcut nimic decât să le dăm încredere. Mai departe depinde doar de ei. În momentul în care vor exista rezultate nefavorabile, atunci noi suntem vinovați. Tot ceea ce înseamnă lucruri pozitive li se datorează jucătorilor.”

 

„Din punctul meu de vedere, Austria este cea mai bună echipă. Au cel mai echilibrat lot. Mă bucur că am reușit 3 goluri în deplasare și că am reușit să terminăm într-un sistem 5-4-1 care nu a fost lucrat decât la nivel de teorie, dar în care foarte mulți au jucat la echipa de club,” a mai spus Rădoi. 

 

Luna viitoare, echipa națională va merge în Islanda pentru jocul din semifinala play-off-ului de calificare la Campionatul European: „Strategia pentru meci o gândeam dinainte de acestea două meciuri și o voi gândi în continuare. Am dorit să vedem cum s-ar mobiliza și ajuta reciproc anumiți jucători de pe poziții apropiate. În această seară ne-am edificat oarecum acest lucru, dar nu înseamnă că la meciul cu Islanda vom vedea aceeași echipă. Asta depinde de evoluțiile lor de la echipele de club, de minutele pe care le vor juca și de cum se vor prezenta la antrenamentele dinaintea meciului cu Islanda”

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.