Sport
Mirel Rădoi, criticat că este „căpos ca un oltean”: „Lumea nu are răbdare”

Mircea Rednic a oferit câteva declarații cu referire la selecționerul Mirel Rădoi, iar selecționerul este caracterizat ca un „oltean căpos”.

„El e oltean, căpos, dar să știți că așa, teoretic, vede bine fotbalul. Doar că lumea nu are răbdare, în situația noastră, chiar nu mai are nimeni răbdare. Toată lumea vrea rezultate și dacă nu sunt, o să-i fie foarte greu”, a comentat Mircea Rednic pentru playsport.ro.

 

Unul, că-s dinamovist, că văd că numai steliști sunt puși. Și alta, mai ales cu noul val, nu prea sunt agreat acolo, e un om acolo care le știe pe toate, care el a și numit antrenori înainte să vină Stoichiță. Dar nu am avut de pierdut… Mă doare, că nici măcar n-am fost luat în calcul, dar văd că numai steliștii, steliștii, să mergem pe mâna steliștilor până la capăt. Să vedem cum o să fie capătul ăsta,” a mai declarat Rednic despre faptul că nu a fost luat niciodată în calcul pentru postul de selecționer. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.