Sport
Mirel Rădoi: „Am arătat prea puțin fotbal în prima repriză pentru a putea discuta despre arbitraj”

„Tricolorii” conduși de Mirel Rădoi au pierdut calificarea la Campionatul European, fiind învinși, 1-2, de selecționata Islandei. Chiar dacă nu prea a arătat mai nimic în joc, România ar fi putut marca și golul doi, asta dacă arbitrul întâlnirii ar fi văzut un henț în careul adversarilor noștri. 

Selecționerul Rădoi realizează că ceea ce s-a discutat înainte de meci nu s-a materializat în teren: „Cred că nu am reușit în prima fază ce am discutat, să găsim sparii între linii. Știam că au un 4-4-2 compact. Nu am găsit să verticalizăm. E normal ca pe posesia lentă să apară greșeli. Din 7 mingi pierdute în prima parte, au fost 4 atacuri periculoase ale lor. După cum am arătat în primele 45 de minute nu meritam să jucăm în finala play-off-ului. ra clar că trebuie să aducem un plus. Cei 3 din față nu au venit la primire, nu au fost dinamici. De cele mai multe ori, mijlocașii centrali nu aveau soluții. Se automarcau, am vrut mai multă dinamică pentru repriza secundă”

La prima fază am văzut acel cot în capul lui Andrei Burcă. Nu am avut îndoieli. La a doua fază nu am văzut foarte bine. Oricum, am arătat prea puțin fotbal în prima repriză pentru a putea discuta despre arbitraj”, a declarat Mirel Rădoi în conferința de presă de la final. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.