Sport
Mirel Rădoi a clarificat zvonurile cu privire la o eventuală înlocuire a lui Devis Mangia

Selecționerul echipei naționale U21 a României, Mirel Rădoi, a comentat zvonurile care îl dădeau ca înlocuitor al lui Devis Mangia la conducerea echipei Universitatea Craiova. Cu ceva timp în urmă, Rădoi a spus că își dorește să antreneze Craiova, însă în acest moment, tânărul tehnician a declarat că nu este timpul pentru a se discuta despre acest lucru.

Angrenat în pregătirea Campionatului European din acest an, Rădoi și-a făcut timp pentru a comenta speculațiile din presă: "În urma informațiilor apărute recent în presă vreau să clarific că nu am discutat cu nimeni de la Craiova despre o eventuală venire a mea pe banca acestei echipe. Inițial, am crezut că este doar o speculație de presă, dar doresc să opresc aceste zvonuri pentru că deja s-a vorbit prea mult despre un subiect care nu există. Sunt selecționerul reprezentativei U21 a României și mă concentrez doar la meciurile de la turneul final din această vară. După acesta, mă voi gândi la preliminariile pentru Euro 2021. Am tot respectul pentru clubul din Craiova, pentru fanii olteni și pentru Devis Mangia, un tehnician italian pe care îl apreciez și care a realizat lucruri extraordinare la Craiova, și vreau să știe că nu s-a pus niciodată în discuție venirea mea la club", a fost poziția antrenorului selecționatei U21. 

 

Născut în Drobeta Turnu-Severin, Mirel Rădoi nu a apucat să joace pentru Universitatea Craiova, fiind transferat de Steaua București direct de la Extensiv Craiova. 

 

Este o echipă mare cu obiective îndrăznețe, o echipă care are nevoie de un antrenor cu experiență. Dar, cine știe, poate la un moment dat, voi ajunge și eu să o antrenez pe Craiova.”, a fost declarația făcută în urmă cu ceva timp.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.