Sport
Ministrul Sportului: „Nu văd de ce nu putem să avem spectatori”

Eduard Novak, ministrul MTS, a avut o declarație care le dă mari speranțe iubitorilor de sport. Conform acesteia, Novak lasă impresia că spectatorii vor putea reveni cât de curând pe arene. 

Eu îmi imaginez sportul în cele mai bune condiții. Cu spectatori, cu atmosferă. Desigur ținând cont de reglementări, care sunt importante și trebuie respectate.

Situația este din ce în ce mai bună, dacă reușim să avem reglementari clare, iar administratorii de stadioane se vor ține de ele, nu văd de ce nu putem avea spectatori. La 1-3 metri, e un prim pas“, a spus ministrul Eduard Novak.

 

Omul care l-a înlocuit pe craioveanul Ionuț Stroe a anunțat că vrea chiar să participe la Jocurile Paralimpice: „Nu vreau să renunț! Chiar dacă am ajuns la Minister. Am pus toate activitățile deoparte, acum prioritate este Ministerul. Vreau să înțeleg cum funcționează, să treacă această perioadă de finanțare, de discuții. După să începem implementarea. Primele trei luni o să fie full la Minister, încerc să mă mențin fizic și dacă reușesc din martie până la sfârșit de august să mă pregătesc două ore atunci, la 4 kilometri am șanse de podium“

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.