Sport
Ministrul Sportului nu este un fan al fotbalului: „M-am uitat până în 1994”

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a vorbit într-un interviu pentru Prosport despre faptul că nu este un așa mare fan al fotbalului. În eventualitatea unui duel între România și Ungaria, Novak a declarat că nu și-ar putea alege o favorită, el fiind de etnie maghiară. 

Novak a fost sincer când a fost întrebat dacă urmărește meciuri de fotbal. La începutul acestui an, Eduard Novak a câștigat trei medalii la Campionatele Mondiale de paraciclism pe velodrom de la Milton, Canada: două de bronz și una de argint. La vară, ministrul MTS și-ar dori să participe la Jocurile Paralimpice: „Sincer, nu prea mă uit. (n.r. Cu cine țineți când joacă Ungaria cu România?) E foarte greu să răspund la întrebarea asta, nu mai știu când am văzut ultimul meci. Urmăream meciuri de fotbal până în 1994, când România avea rezultate foarte bune. Sunt și eu dezamăgit că de foarte mulți ani nu ne mai calificăm. Eu sunt fair, să câștige cel mai bun, asta e poziția mea”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.