Sport
Ministrul Sportului: „Fiți o nouă ‘generație maxima’ pentru Craiova”

După ratarea titlului cu numărul 5 din istorie, Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, a postat pe pagina de Facebook un mesaj de încurajare pentru jucătorii Științei. 

Craiova a pierdut finala campionatului, scor 1-3, în fața CFR-ului din Cluj, însă suporterii simt că se poate naște o nouă mare echipă în Bănie. Mare susținător al „alb-albaștrilor”, ministrul Ionuț Stroe a avut un mesaj de încurajare: „Sunt mândru de voi, Universitatea Craiova, de faptul că ați luptat până la ultimul meci, că ați crezut în voi. A fost o ediție de campionat atipică, știu cât efort ați depus să reveniți în antrenamente, să vă intrați în formă cât mai repede, să jucați meciuri cu tribunele goale, fără susținerea celor care vă sunt alături.

 

Indiferent de rezultatul din această seară, sunteți campionii inimilor noastre, sunteți cei care ne fac de fiecare dată să visăm, sunteți ‘campioana unei mari iubiri’. Luați atât ce a fost bun, cât și ceea ce a fost mai puțin bun în acest sezon și priviți cu încredere înainte, ne așteaptă o luptă nouă.

Indiferent de controverse, Craiova, toți oltenii și suporterii voștri din țară sunt cu voi! Fiți o nouă ‘generație maxima’ pentru Craiova, e timpul!”, stă scris în postarea lui Ionuț Stroe. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.