Sport
Ministrul Sportului crede în Știința: „Craiova are șanse la campionat”

Ministrul Ionuț Stroe este fan declarat al Universității Craiova și consideră că investițiile de la clubul alb-albastru pot aduce visul așteptat de toți oltenii, trofeul de campioni ai României. 

Cu un antrenor reîntors în poziția de principal, Corneliu Papură, Universitatea Craiova pornește la drum în noul an pe 31 ianuarie, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș. Trupa din Bănie se clasează pe locul 4, cu 37 de puncte, fiind la 4 meciuri distanță de începutul play-off-ului. Craioveanul Ionuț Stroe, actualul Ministru al Tineretului și Sportului, este încrezător în ceea ce privește șansele la titlu: „Sunt motive reale să fim optimiști cu privire la Universitatea Craiova. Vedeți bine, totul se face în regim profesionist, există o planificare, un efort financiar substanțial. S-au adus jucători, chiar dacă rezultatele nu sunt pe măsura investițiilor, dar eu sunt sigur că nu vor întârzia să apară.”

 

„Se vede clar că ne dorim, sper să trăim visul de a câștiga campionatul. Craiova are șanse să câștige titlul. Play-off-ul este perioada decisivă, punctele se înjumătățesc, iar diferențele de puncte pot fi recuperate.”, a mai declarat ministrul Ionuț Stroe, care este și component al echipei de fotbal a Parlamentului României. 

 

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.