Sport
Ministrul Ionuț Stroe: „Provoc CJ Dolj să facă ceva cu stadionul Tineretului”

Într-o ediție specială a emisiunii „ACTIV ARENA” (Oltenia TV), Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a vorbit deschis despre situația actuală a sportului craiovean și consideră că orașul nostru ar putea deveni un centru sportiv important în România. 

Ministrul vede un potențial în orașul nostru, dat fiind faptul că deținem câteva obiective sportive importante. În discuția purtată în cadrul emisiunii, Ionuț Stroe a făcut referiri la primul stadion al Științei, „Tineretului”, dar și la bazinul de la „Laguna Albastră”, două construcții dragi iubitorilor de sport din Craiova: „Avem un potențial enorm! Din punct de vedere sportiv, Oltenia are tradiție foarte mare. Putem facem un centru sportiv important la Craiova. În acest moment, orașul are Sala Polivalentă și stadionul „Ion Oblemenco” , eventual și stadionul de atletism, dar putem întregi acest complex cu un bazin olimpic la fosta „Laguna Albastră” și să renovăm stadionul „Tineretului”. Drag mi-ar fi să nu avem întârzieri la arena de atletism. Provoc Consiliul Județean să facă ceva cu acel stadion pe care îl au în administrare. Dacă reușim toate aceste lucruri, nu că sunt Ministrul Tineretului și Sportului, dar vă asigur că orașul nostru Craiova poate avea competiții internaționale care să facă imagine orașului, să aducă investiții, interes și turiști! Există o mare oportunitate. Aceste lucruri sunt pe termen mediu, nu pe termen lung.”

 

Întreaga emisiune cu ministrul Ionuț Stroe poate fi urmărită pe pagina de Facebook Oltenia TV. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.