Sport
Mijlocaşul Ştiinţei, bulgarul Ivanov, dă cu pandemia de pământ: „Noi ne spălăm pe mâini, în timp ce şmecherii spală bani!”

Mijlocaşul Universităţii Craiova, bulgarul Antoni Ivanov, consideră că pandemia de coronavirus este o diversiune, un prilej pentru unii să câştige bani, în timp ce majoritatea oamenilor au de suferit din cauza interdicţiilor de tot felul. Mijlocaşul de 24 de ani se află în ultimele zile de carantină după ce a revenit în România, din ţara natală, la fel ca brazilianul Gustavo Vagenin, care a revenit în Bănie după ce a fost plecat în Anglia, la fratele său.

„Noi ne spălăm pe mâini, în timp ce şmecherii spală bani” a fost postarea lui Ivanov pe pagina sa de facebook, iar în aceeaşi notă a avut şi o declaraţie pentru tvr: „Mai am câteva zile de carantină, îmi propun să stau sănătos şi să-mi menţin şi forma. Nu-mi convine această situaţie, mi-aş dori să mă antrenez alături de colegii mei, dar trebuie să mă adaptez şi să respect regulile, la fel ca şi ceilalţi. Sper ca totul să revină la normal, cum a fost înainte. Din această situaţie unii oameni profită din plin, iar noi avem de suferit. Obiectivul Craiovei rămâne acelaşi, indiferent de circumstanţe. Luptăm pentru titlu, primul loc sau nimic, trebuie să forţăm mai mult pentru a obţine totul” a spus Ivanov. Acesta nu se poate antrena deocamdată alături de colegii săi, la cantonamentul din Lunca Jiului. 

Adus de la Gaz Metan Mediaş în urmă cu un an, pentru 150.000 de euro, Antoni Ivanov a strâns 28 de apariţii pentru Universitatea Craiova,  având 2 goluri şi 5 assist-uri în toate competiţiile din acest sezon.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.