Sport
Mihăiță Pleșan: „Craiova trebuie să se bată pentru campionat”

Fostul căpitan al Universității Craiova, Mihăiță Pleșan a vorbit deschis despre fosta sa echipă și nu a ezitat să-l atace pe Cristiano Bergodi. 

„Rămân la părerea mea, Cristiano Bergodi nu este antrenor pentru Universitatea Craiova. Nu am avut încredere de la început în el, am fost primul care l-a contestat. Sunt un om care nu se schimbă după cum bate vântul. Dacă tu iei un tehnician de la o echipă care a strâns 7 puncte în 21 de etape și vrei să-ți câștige campionatul… așa puteau să mă pună și pe mine antrenor și pe oricine fără experiență.

Dacă îi dai o șansa unuia tânăr poate crește. Nu mi-a demonstrat că este un antrenor de titlu și nici nu demonstrează. Campionatul e lung, iar bătălia se dă mult timp, trebuie să ai un antrenor bun pentru acest lucru,” a declarat Mihăiță Pleșan. 

 

 Legat de lupta din campionat, fostul căpitan al Craiovei a declarat: „Ar trebui ca Universitatea Craiova să fie acolo sus. Știința chiar are un lot închegat. Deși CFR a pierdut câțiva jucători, are antrenor, pune presiune, pune bine echipa în teren, iar asta s-a văzut și în meciul direct cu noi. Cred că ei au prima șansă, iar Craiova a doua.

După aceea vin FCSB și restul. Eu cred că încă nu au antrenor cei de acolo. Mi se pare că antrenorul e același ca cel din sezonul trecut. În ceea ce privește play-off-ul, Hermannstadt, Voluntari sau Dinamo sunt echipe care se vor bate acolo. Vor mai fi și Craiova, Botoșani, CFR… va fi o bătălie strânsă, din punctul meu de vedere”. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.