Sport
Mihăilă: 'Trebuie să ne concentrăm la maxim pentru a câştiga cu FCSB'

Unul dintre cei mai în formă jucători ai Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, autor a două goluri în ultimele două meciuri, în deplasare, cu CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, se aşteaptă ca derby-ul cu FCSB, programat duminică, de la ora 21, să fie unul deschis, deoarece ambele echipe au stiluri ofensive, şi că el şi colegii trebuie să se focuseze la maxim pentru a se impune. Mihăilă spune că presiunea luptei la tiltu ar fi fost mai mare dacă meciurile s-ar fi jucat cu spectatori. 

„Cred că va fi un meci disputat, între două echipe care joacă, între două echipe cărora le place să marcheze şi de aceea cred că se vor înscrie şi multe goluri. Nu mă interesează să dau eu gol, poate să marcheze orice coleg, sper doar să facem un joc bun şi să câştigăm. Presiune nu cred că este foarte mare, trebuie doar să ne concentrăm la maxim pentru a face un meci bun şi a câştiga. Ar fi fost mai mare presiune dacă se jucau meciurile cu spectatori, este neplăcut să jucăm cu stadionul gol, ar fi explodat arena la aceste jocuri, emoţiile ar fi fost mai mari. Atuul nostru este echipa, s-a văzut că suntem uniţi" a spus Mihăilă la interviul realizat de cei din club, cu întrebări puse de ziarişti locali. 

Despre evoluţia sa, Mihăilă a declarat: „Am avut momente în acest sezon în care ies din joc, probabil că voi cere mai mult mingea, mă voi implica mai mult în viitor. Când am ratat la Mediaş m-am lăsat pe spate când am şutat, cred că şi oboseala a fost de vină, era pe final de joc, sper să mă concentrez mai bine pe viitor şi să dau gol". 

Vali Mihăilă este prieten cu Andrei Vlad, portarul de la FCSB: „Mă ştiu cu Andrei Vlad de la 12 ani, am copilărit cu el la Craiova, am stat cu el în cameră la cămin când eram la juniori, mă bucur pentru el că apără şi o face bine”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.