Sport
Mihăilă reprezintă Universitatea Craiova în Cupa României la fotbal virtual

Valentin Mihăilă va reprezenta Universitatea Craiova la Cupa României de fotbal virtual FIFA 20, competiţie organizată de Federaţia Română de Fotbal (FRF) între 27 aprilie şi 6 mai. Mihăilă a mai jucat FIFA 20 pentru Ştiinţa, alături de Dan Buzărnescu, cel care va reprezenta echipa din Bănie în campionatul de fotbal virtual, organizat de LPF, în amicalul câştigat cu Dinamo. Deocamdată, se mai ştiu 2 fotbalişti care îşi reprezintă echipele la e-fotbal: Alibec de la Astra şi Ioan Filip de la Dinamo. 

 

Iată anunţul făcut de FRF în privinţa Cupei României la FIFA 20: 

"Fiecare echipă din primul eșalon va fi prezentă prin propriii jucători în competiția organizată de FRF în FIFA 20. Până acum știm sigur că Alibec reprezintă Astra și Mihailă luptă cu Universitatea Craiova!

Fotbalul traversează o perioadă dificilă, competițiile de pe teren sunt oprite, iar această criză are un impact asupra tuturor. Dar suporterii rămân totdeauna pe primul loc! Astfel că Federația Română de Fotbal împreună cu toate cele 14 cluburi din Liga 1 oferă un show inedit pentru fani!

Sub sloganul “eCupa României, împreună împotriva pandemiei”, jucători de la fiecare echipă din Liga 1 se vor duela în FIFA 20, pe platforme PS4!

Competiția începe pe 27 aprilie și va avea finala pe 6 mai

Fiecare club e reprezentat de propriii jucători. Vă dezvăluim doar o parte din surprize: Alibec (Astra), Mihăilă (Universitatea Craiova), Filip (Dinamo)!

Partidele se vor disputa pe sistemul cel mai bun din trei meciuri, toate echipele vor avea aceeași valoare a jucătorilor în joc, un rating mediu de 85.

Meciurile vor fi transmise în direct pe Facebook Cupa României și pe canalul de Youtube FRF TV.

Bilete virtuale, încasări donate luptei cu coronavirusul

Prin această nouă competiție, fiecare iubitor al fotbalului poate contribui direct la susținerea luptei comune împotriva coronavirusului! Se vor pune în vânzare abonamente la toate meciurile eCupei României.

Abonamentele în tribuna virtuală pot fi achiziționate pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Prețul unui abonament este 10 lei și poți cumpăra oricâte abonamente!

Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială.

Acum, mai mult ca oricând, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca oricând, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și bunici. Profesioniștii din prima linie vin în sprijinul celor mai vulnerabili copii și a familiilor lor."

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.