Sport
Mihăilă a marcat din nou pentru naţionala U21, în victoria din Finlanda

Atacantul Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, a marcat al 5-lea gol al său pentru naţionala U21 a României, în meciul câştigat în deplasare, cu 3-1, cu selecţionata similară a Finlandei, la debutul pe banca tehnică al lui Adi Mutu, în preliminariile Campionatului European U21. Mihăilă, care punctase de 3 ori şi în meciul tur cu nordicii, a înscris în repriza secundă, cu un lob superb. 

Tricolorii au marcat prin Olaru ’21, Mihăilă ’57 şi Ciobanu ’84. Pentru gazde a înscris Soisalo ’24.

România U21 a evoluat în formula: A. Vlad – Haruţ, Paşcanu (Drăguşin ’90), V. Ghiţă, R. Boboc – Olaru (Itu ’60), M. Marin, A. Ciobanu – D. Man, G. Ganea (Costache ’53), V. Mihăilă (Măţan ’89). Antrenor: Adrian Mutu.

Naţionala mică are programată următoarea confruntare cu Malta, în 8 septembrie, în deplasare. În clasament, România ocupă locul 2, cu 13 puncte, la 3 puncte de liderul Danemarca.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.