Sport
Mihăilă a fost prezentat la Parma: „Vreau să intru pe teren şi să îmi demonstrez valoarea”

Valentin Mihăilă a fost transferat la Parma pentru aproximativ 8,5 milioane de de euro. Internaționalul român este conștient de presiunea care este pe umerii săi, însă vrea să își demonstreze calitățile la noua sa echipă. 

În conferința de prezentare, Mihăilă a explicat motivul pentru care a ales să meargă în Seria A: „Este un pas mare pentru mine, dar nu vreau să mă opresc aici. Această echipă este o rampă de lansare pentru mine. M-am gândit şi la echipă, pentru că este una de tradiţie şi are mulţi suporteri. Vreau să intru pe teren şi să îmi demonstrez valoarea. Nu am un idol, îmi plac mai mulţi fotbalişti. Mulţi joacă aici în Italia, încerc să iau de la fiecare ceea ce cred că îmi este de folos. Îmi place foarte mult poziţia de extremă stângă, când era Devis Mangia antrenor la Craiova am jucat şi în spatele vârfului, dar nu m-am acomodat foarte bine şi am rămas pe poziţia de extremă stânga”

 

Vreau să îmi demonstrez calităţile pe teren, sunt conştient că am puţină presiune, dar vreau să intru cu încredere, pentru că din acest motiv am fost şi transferat. Sunt conştient că sunt multe echipe bune în Serie A, dar nu am venit aici ca să mă bat la retrogradare. Vreau ca eu şi coechipierii mei să ne clasăm cât mai sus în clasament. Sunt foarte încântat de alegerea mea,” a declarat Valentin Mihăilă. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.