Sport
Mihai Rotaru: „Stau cu Mititelu pe cap de 7 ani și acum mă iau cu Gigi?”

Astăzi, într-un ziar naţional, a apărut informaţia conform căreia Mihai Rotaru, acţionarul Universităţii Craiova, ar urma să investească la CSA Steaua. Într-o intervenţie la DigiSport, Rotaru a dezminţit totul.

Rotaru a fost deranjat de informaţiile apărute şi spune că nu va renunţa la Universitatea Craiova: "Nici măcar o glumă nu e asta. E o glumă, nu mă interesează să investesc vreodată la nicio altă echipă de fotbal din România.Păi eu stau cu Mititelu pe cap de 7 ani și acum mă iau cu Gigi? Înseamnă că sunt masochist!

Mi-am păstrat capul pe umeri ,dar nu se știe niciodată pe unde o iau. Însă la Universitatea Craiova nu am terminat ce am de făcut, adică o echipă care să fie independentă.

 

 

Scopul meu e de a crea o Universitatea Craiova care să nu fie dependentă de aportul de capital al unui patron.

Știu că sunt unii care mizează totul pe un singur sezon, ca la cazino, roșu sau negru, dar în acest moment clubul este departe de a se autofinanța,” a declarat Mihai Rotaru într-o intervenție la Digi Sport Special. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.