Sport
Mihai Rotaru îl atacă pe Cristiano Bergodi: „Jucam tenis cu piciorul..”

Cristiano Bergodi a avut un parcurs cu Universitatea Craiova surprinzător de bun, însă echipa nu arăta un joc prea bun, însă Bancu şi compania câştigau puncte. Într-o intervenţie la DigiSport, patronul Mihai Rotaru a făcut o aluzie la modul de pregătire folosit de italian.

Cu cei doi noi preparatori fizici aduşi în ultima perioadă, Mihai Rotaru vrea să construiască la Craiova cel mai bun departament de pregătire fizică din ţară. Patronul Ştiinţei a comentat prestaţia echipei din finalul play-off-ului trecut: „În timp ce jucătorii de la FCSB munceau ca sclavii pe teren și cei de la CFR Cluj la fel, noi jucam tenis cu piciorul și e greu să fii campion când te antrenezi 6 ore pe săptămână. Asta s-a întâmplat în ultimele 6 luni. Noi sperăm să luăm anul ăsta campionatul. Dacă ne punem la punct cu pregătirea fizică, relațiile de joc, moralul, cred că avem o șansă. Acum avem 3 colegi noi în staff, chiar 4, cu doctorul. Putem spune că toți sunt bine integrați, o surpriză plăcută și sperăm ca până săptămâna viitoare să mai vină cineva în staff cu un CV impresionant, tot pe parte de pregătire fizică”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.