Sport
Mihai Rotaru: „Îi sfătuiesc să-și vadă de problemele și frustrările lor”

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a ieșit în presă după partida pierdută în fața Craiovei, scor 1-2, și a început să arunce cu acuzații la adresa arbitrilor și a Universității. Mihai Rotaru și-a apărat echipa și le-a răspuns conducătorilor bucureștenilor. 

„Precupeață” a fost termenul folosit de principalul finanțator al Științei pentru a-l descrie pe Becali: „ „Suntem cu picioarele pe pământ, iar toată lumea trebuie să fie atentă în continuare. Noi avem o invezie a precupețelor în fotbalul românesc. E rușinos să spui că nu au fost penalty-uri pentru noi. Și noi am stat să ne gândim dacă a fost sau nu a fost roșu la Vlad. În careul nostru a fost un meleu de jucători și nu putem să comentăm arbitrajul”.

 

 

„Sunt numai tâmpeniile precupețelor și îi sfătuiesc să-și vadă de problemele și frustrările lor. Eu nu nominalizez pe nimeni, ci pe toate precupețele din fotbalul românesc. Anul trecut, la Viitorul,  am avut aceeași speță în semifinalele Cupei României, prin care se spune că ROAF-ul primează în caz de neconcordanță. Vali Argăseală și Dinamo au cerut foaia asta de la noi. De-asta au jucat cu echipa bună cu Dinamo, ca să bată cu 4-0, iar faptul că l-au ținut pe Moruțan în tribune e un lucru clar”, a mai spus Mihai Rotaru.

 

Spre finalul intervenției, finanțatorul Universității i-a ironizat pe bucureșteni: „„Dacă ei ne spun că nu avem față de campioană, nici ei nu au față să bată pe Sepsi. Sunt convins că echipa va arăta din ce în ce mai bine în viitor, pentru că acum s-a și acumulat o perioadă mare de inactivitate încărcată și din punct de vedere psihologic”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.