Sport
Mihai Rotaru: „Demnitate înseamnă să-ți pui fularul lui Dinamo la gât?”

Universitatea Craiova ar putea deveni campioană în această seară. Există două condiții care trebuie îndeplinite: Știința să învingă pe Astra, în timp ce FCSB ar trebui să o bată pe CFR. 

Înainte de jocul dintre FCSB și CFR, patronul „roș-albaștrilor”, Gigi Becali, a avut câteva declarații interpretabile: „Eu cred că titlul se va decide în ultima etapă, adică între ei! Să se bată ei între ei și gata! Nu e cum ați spus dumneavoastră, că noi suntem un arbitru. Nu arbitrăm noi! Noi nu ne băgăm. O să vedeți că noi nu arbitrăm.

Nici arbitraj nu va fi. Să se bată ei între ei. Să se decidă direct, între ei! Ce ne băgăm noi acum să stăm noi și să facem noi probleme între oameni? Eu zic că e mai bine să se bată ei între ei. Așa ar fi normal! Așa e dreptatea! S-a făcut nedreptate cu Bîrsan, când a dat două penalty-uri pentru Craiova și nouă nu ne-a dat două penalty-uri clare. Lasă, să fie dreptate! Cine merită să câștige campionatul”, a spus acesta la DigiSport.

 

Mihai Rotaru i-a răspuns latifundiarului din Pipera: „Credeți că interesează pe cineva la Craiova sau în oraș ce spune x sau y? Noi i-am admirat pe cei de la FCSB când au ieșit și au spus că folosesc copiii cu CFR. Am spus că au demnitate, au principii, o strategie a clubului și bravo lor. Dar apoi au zis că vor să joace cu titularii, apoi iar cu copii. Vorbesc despre demnitate... Dar ce înseamnă demnitate? Înseamnă omenie? Înseamnă să alergi cu valizele de bani după alte cluburi? Înseamnă să pui fularul marii rivale, cum ar fi Dinamo București, la gât? (n.r. trimitere la episodul din 2007 când Gigi Becali a pus la gât fularul lui Dinamo după ce 'câinii' au ajutat FCSB să meargă în preliminariile UCL, învingând CFR deși Dinamo era deja campioană). Dacă aș da timpul înapoi la meciul cu Viitorul din 2017, nu m-ar interesa ce ar spune x sau y, am juca tot cu copiii. Asta ar fi strategia clubului. Nu am nicio problema dacă joacă cu primul 11 sau cu copiii de 12 ani, e filozofia lor, nu ne interesează.”

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.