Sport
Mihai Rotaru: „Acest campionat nu se va mai juca. Vrem să protejăm clubul Universitatea Craiova şi jucătorii”

Într-o intervenţie la digisport, finanţatorul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, s-a declarat convins că actualul sezon al Ligii I nu se va mai termina, din cauza epidemiei de coronavirus. Rotaru spune că la Universitatea Craiova s-au luat deja măsurile pentru a proteja clubul în perioada următoare, urmând ca acestea să fie implementate când va exista o legislaţie clară.

Despre fotbal, direcţia nu e cea bună. În principiu, noi cam ştim cam ce avem de făcut. Noi avem deja nişte decizii, dar nu le-am implementat încă, fiindcă încă nu s-a dat nicio lege. Primul lucru este să protejăm clubul şi jucătorii. Asta la noi în casă. Şi pentru fotbalul românesc putem oferi consultanţă, dacă este nevoie. Nu cred că se va mai juca acest sezon, este imposibil să se joace, la ce va urma. Trebuie să se stabilească un criteriu de departajare, dacă se acordă titlul sau nu, cine joacă în cupele europene, cine retrogradează” a declarat Rotaru.

Omul de afaceri a dat de înţeles că a făcut mai multe donaţii de-a lungul timpului, dar şi recent, una către spitalul „Victor Babeş” din Craiova, însă nu a dorit să le facă publice, deoarece nu consideră că este normal acest lucru. „Aţi auzit că am făcut de-a lungul timpului vreo donaţie la spital sau un orfelinat ori acum câteva săptămâni la spitalul Victor Babeş din Craiova? Mie mi-ar fi ruşine să spun ceva atunci când fac un act de caritate. Este fanfaronadă dacă faci donaţii şi spui. Toată lumea trebuie să ajute, nu să spună” a spus Mihai Rotaru.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.