Sport
Mihai Rotaru a dezvăluit cum s-a ajuns la despărţirea de Mangia: 'Preferam să sacrificăm obiectivul decât să demitem antrenorul'

Într-una dintre rarele intervenţii televizate, acţionarul principal al Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a povestit cum s-a ajuns la despărţirea de Devis Mangia. Omul de afaceri spune că nu l-a demis pe antrenorul italian, ci s-a ajuns de comun acord la concluzia că ar fi mai bine să nu se mai continue împreună. Rotaru chiar a precizat că ar sacrifica obiectivul echipei decât să întrerupă contractul cu un antrenor. 

"Pur şi simplu a fost discuţie ieri, iar concluzia a fost că cel mai bine ar fi să ne despărţim. Am ţinut foarte mult la Devis. N-am luat în calcul o despărţire, dar s-a ajuns în această situaţie. Este o chestiune care ţine de bucătăria noastră internă. Noi, când ne-am aşezat la masă, n-am luat în calcul că se va ajunge la această discuţie. La noi, antrenorul este şeful în vestiar. Ne dorim mereu să fim echipa cu cei mai longevivi antrenori pe bancă, dar uneori intervin rupturile. Dintr-un motiv sau altul. Nu a existat scandal, nu au fost probleme în vestiar. Nu avem ce să-i reproşăm lui Mangia din punct de vedere al profesionalismului. Preferăm să ratăm un obiectiv, decât să schimbăm antrenorul în timpul campionatului. Toate lucrurile au mers foarte bine, nu avem ce să-i reproşăm. Nu s-a rupt contractul. Noi am reziliat de comun acord cu Devis Mangia. El nu şi-a dat demisia! Pur şi simplu s-a ajuns la concluzia asta, după discuţia purtată ieri. El a venit cu propunerea. A fost vreun jucător vândut fără ca antrenorul să-şi dea acordul? Răspunsul este nu! Niciun jucător n-a plecat, fără acordul antrenorului principal. Devis nu s-a plâns niciodată! A spus doar că trebuie să ne completăm poziţiile. Niciun jucător nu a plecat de la Craiova, fără girul lui Devis Mangia" a declarat Rotaru la digisport. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.