Sport
Mihai Roman: „Mi-e dor de fotbal”

Mihai Roman nu își poate ajuta colegii  în lupta pentru campionat. Atacantul Universității Craiova are câteva probleme medicale, însă este optimist în ceea ce privește cariera sa. 

Roman va pleca în Italia pentru un control la inimă și nu este exclus să existe o intervenție: Mi-e dor de fotbal, de antrenamente, de orice înseamnă fotbal. Abia aştept să nă întorc şi-mi doresc sâ ieşim campioni în acest an. Când îmi voi încheia cariera, vreau să rămân tot în fotbal, dar nu mă gândesc la antrenorat. În administraţie, preşesinte. Sunt din Craiova şi la Craiova mi-aş dori să continui pe această parte. Plec miercuri, în Italia, la cel mai bun doctor pe elecritcitatea inimii şi sunt sigur că o să-şi dea ok-ul să mă reîntorc pe terenul de fotbal că este cam cel mai bun din lume. Sper să fie ok şi daca va fi nevoie de vreo intervenţie, nu va fi aşa rău, că şi Ţucudean şi-a făcut ablaţie şi joacă în continuare. El a fost puţin mai speriat pentru că simţea fiecare o bătaie în plus. Eu nu am simţit niciodată nimic. Sunt alături de colegii mei de la Craiova, am fost şi la Cluj, mă bucur că suntem în această poziţie şi sper să câştigăm toate meciurile până la final şi să fim campioni.

 

Echipa s-a unit sub aceasă formulă, cu Bergodi şi băieţii. Unitatea. Colegii mei au crezut că pot fi pe primul loc, au luptat la fiecare meci. Omogenitatea e principalul nostru atu. La fel pot spune şi despre unitatea de grup”, a spus atacantul de 28 de ani la LookSport. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.